Care sunt predicțiile în ceea ce o privește pe Simona Halep la turneul de tenis de la Wimbledon 2019

În ultimii zece ani, pariurile sportive s-au dezvoltat și îngobează tot mai multe sporturi.

Dintre toate sporturile, tenisul se bucură de o popularitate fără precedent. Dorim să facem o analiză a pariurilor pe tenis feminin luând în calcul principalele caracteristici. De asemenea, îți oferim și unele ponturi în cazul în care dorești să pariezi pe Wimbledon 2019.

Pariază pe Wimbledon 2019!

Turneul de la Wimbledon 2019 are loc în perioada 1-14 iulie la Londra. Deschisă tenisului feminin încă din 1884, competiția aduce anul acesta față în față cele mai bune jucătoare din lume la câteva săptămâni după încoronarea lui Ashleigh Barty la Roland Garros.

Ashleigh Barty este favorita acestei noi editii, urmata indeaproape de Serena Williams, Petra Kvitova si Naomi Osaka.

Predicțiile noastre pentru pariuri pe Wimbledon 2019

Serena Williams a luat cupa de cinci ori în ultimul deceniu, ultimele titluri fiind câștigate în 2015 și 2016, chiar înainte concediul de maternitate. Știm că a revenit în competiție și, deși nu este in forma maximă pe care o cunoaștem, a ajuns în finalele a doua dintre turneele de Grand Slam de anul acesta.

Petra Kvitova este pe locul 2 în clasamentul jucătoarelor de tenis feminin din lume, începând cu 6 mai, 2019. Cehoaica nu a mai câștigat un titlu important de la Wimbledon, în 2014. De atunci, nu a trecut de sferturile de finală ale niciunui turneu major până la finala Australian Open din 2019, în care a pierdut în trei seturi în fața lui Naomi Osaka.

Angelique Kerber este campioana de la Wimbledon din 2018. Kerber a câștigat trei Gland Slam-uri din 2016, dar a reușit să treacă de sferturile de finală in doar două turnee majore în această perioadă.

Naomi Osaka are o ascendență fulminantă în clasamentul tenisului feminin. Japonez-americana a ajuns și numărul 1 în lume câștigând ultimele două turnee majore, respectiv US Openul din 2018 si Openul Australian de la începutul acestui an.

Serena Williams este inca o fortă la vârsta de 37 de ani și una dintre favorite, dar probabil nu ca numărul 1. Înaintea Serenei ar fi mai degrabă Naomi Osaka sau apărătoarea titlului, Angelique Kerber, ambele la +900. Serena este greu de învins dar și Osaka are în palmares finala US Open 2018. Și Kerber a bătut-o pe Serena în finala de anul trecut de la Wimbledon.

După ce a câștigat Openul Francez 2019, la începutul lunii iunie, Ashley Barty ajunsese pe locul 3 in lume. La momentul actual, după ce și-a adjudecat cupa Birmingham Classic pe 23 iunie, Barty a devenit numarul 1 mondial.

  Cine câștigă turneul de tenis Wimbledon 2019?

wimbledon 2019

Nu există nici o îndoială că Serena Williams este în rândul primelor pretendente la titlu care se află pe tabelele de cote. Dar cine este favorita în cadrul predicțiilor de tenis pentru Wimbledon?

Dacă iei în calcul forma actuală care este un bun indicator pentru pariurile pe tenis, Serena s-a prăbușit în runda a 32-a la Roland Garros. Osaka a ieșit, de asemenea, în acea rundă, în timp ce Kerber a fost eliminată în prima rundă. Dacă te uiți la tabela de cote, pe primul loc este Ashley Barty care a câștigat Openul Francez 2019.

După Openul Francez Serena a recunoscut că este foarte departe de a fi în formă de vârf, deci trebuie să ții cont de acest lucru. Naomi Osaka a părăsit Openul Francez destul de devreme, avînd parte de încă o înfrângere în a doua rundă la Birmingham Natural Valley Classic. Între timp, Ashley Barty a mers în sferturile de finală ale acestui turneu. Ea intra în turneul de la Wimbledon ca prima jucătoare australiană care se clasează numărul 1 în tenisul mondial în 40 de ani. Debutul său pe gazon este impresionant, Barty aflându-se într-o formă excepțională.

Ce șanse are Simona Halep la Wimbledon?

Halep la ajunge la Wimbledon, pe o suprafață care nu i-a fost mereu favorabilă, după înfrângerea-surpriză suferită în sferturile de finală la Openul Francez. Compatrioata noastră nu are neapărat o viață ușoară aici daca le întâlnește pe Hsieh Su-Wei sau Camila Giorgi în meciurile din a doua rundă, în timp ce în runda a treia există un pericol în persoana Barborei Strycova, o adversară de temut pe gazon.

În momentul de față, cea mai valoroasă participantă la Wimbledon este Ashley Barty. Noua regină a zgurei poate fi, de asemenea, următoarea campionă pe gazon. Potențialul acestei fete este nelimitat.

Ponturi pentru pariurile pe tenis feminin

Pariurile pe tenisul feminin nu înseamnă numai prezicerea câștigătoarei: într-adevăr, pentru anumite meciuri, este posibil să pariezi pe numărul de seturi, numărul de ași, și chiar să pariezi live.

Dacă tocmai te-ai hotărât să începi, cel mai bun sfat este să îți gestionezi cu prudență bugetul și să nu pariezi niciodată totul pe un meci, chiar și atunci când ești sigur de rezultat 99%, deoarece, de regulă, în procentul rămas exista și riscul de pierdere.

Trebuie să fii atent la multe lucruri atunci când pariezi pe tenisul feminin:

  • Nu te baza exclusiv pe clasamentele jucătorilor ca să stabilești rezultatul meciului.
  • Bazează-te pe analiza personală și nu pe cote.
  • Dacă nu știi unde se joacă meciul sau cine sunt jucătorii, nu te hazarda să pariezi.
  • Nu uita să afli tipul de suprafață înainte să faci pariul.

Pariul pe tenisul feminin oferă perspective foarte bune, cu condiția să ai timp: analiza corectă, mizele din perspectiva rezultatelor și flerul pot aduce uneori bani buni. Poate ar fi interesant sa ai în vedere pariurile cu handicap în primele runde. Mai ales că tenismenele au cote scăzute la începutul competiției. Dacă faci acest tip de pariu, te vei bucura de cote mai bune pentru pariurile care au șanse să fie cîștigătoare. Trebuie să știi că, la începutul turneului, favoritele speră să petreacă mai puțin timp pe teren pentru a fi în formă în a doua săptămână.

 

Inregistrează-te pe Red Sevens și pariază pe Wimbledon la cele mai bune cote!