Cum să pariezi pe un eveniment live

Ce sunt pariurile live?

Pariurile live, cunoscute și ca pariuri în direct, reprezintă procesul de plasare a unui pariu pe un eveniment sportiv după ce acesta a început. De exemplu, poți paria pe diferite aspecte ale unui meci de fotbal după ce a început deja, dar și pe toată durata acestuia.

Cu pariurile live nu mai este nevoie să studiezi statisticile ci ajungi imediat în centrul acțiunii.

Ai șansa să îți schimbi pariul sau să faci unul nou în timpul evenimentului. Când ești pregătit, te invităm la noi pe website să vezi cele mai bune opțiuni de pariuri sportive live.

Cum funcționează pariurile live?

Ei bine, practic, pentru pariurile online pe care le plasezi, casa de pariuri stabilește cotele pentru un meci sau un eveniment înainte de a avea loc.

Aceste cote se schimbă de mai multe ori după începerea evenimentului, în funcție de evoluția meciului.

Dacă echipa A este favorită inainte de începerea meciului și echipa B conduce după câteva minute, cotele se schimbă pentru a reflecta acest lucru. Echipa A poate fi în continuare favorită, dar are mai puține șanse să câștige decât la început. Acest lucru îi va crește cota.

Prin urmare, dacă dorești să pariezi pe echipa A, vei obține cote mai bune decât ai fi obținut în cazul unui pariu de tip clasic.

De ce se schimbă cotele?

Cotele nu se schimbă doar în funcție de golurile dintr-un meci de fotbal. Fiecare acțiune din timpul unui eveniment sportiv schimbă rezultatul posibil, modificând totodata și cotele de pariere.

Cotele sunt stabilite de casele de pariuri folosind un algoritm de calcul care actualizează informațiile în mod constant. Apoi, în funcție de evoluția meciului, precum și de rezultatele anterioare ale evenimentelor similare, cotele se schimbă.

Atunci când se întâmplă ceva important în timpul evenimentului, casele de pariuri pot suspenda pariurile pentru câteva secunde, astfel încât calculatorul să poată elabora noile cote.

Pariurile continuă apoi. Acest lucru se poate întâmpla de mai multe ori pe parcursul unui meci, oferindu-ți cote actualizate care reflectă ceea ce se întâmplă în cadrul evenimentului în direct.

Ce avantaje sunt dacă pariezi live?

În primul rând, poți studia atent toate detaliile înainte de a-ți pune banii la bătaie. Dacă, într-un meci, nu știi pe care echipă să pariezi live, așteaptă până se joacă primele minute și apoi faci pariul.

Există, de asemenea, posibilitatea să pariezi pe diferite aspecte ale evenimentului, cum ar fi alegerea câștigătorului următorului frame într-un joc de snooker sau pe cine va câștiga următorul punct într-un meci de tenis.

Pariurile live îți oferă mai multe posibilități de câștig și mai multe opțiuni de pariuri pe care nu le ai înainte de începerea evenimentului.

pariuri sportive live

Unul dintre avantajele principale ale acestor pariuri este faptul că te poți răzgândi în timpul meciului. Poate că pariul pe victoria echipei A pare o opțiune bună înainte de meci, mai ales dacă și statisticile confirmă acest lucru.

Cu toate acestea, după treizeci de minute de joc în care echipa A încasează un gol și un cartonaș roșu, pariul pe această echipă nu mai pare o idee la fel de bună. Astfel ai ocazia să faci un nou pariu, pe echipa B, folosind noile informații obținute de la începerea jocului.

Practic, pariurile live îți oferă mai multe șanse de câștig, deoarece, când se joacă in direct, ai mai multe informații despre un eveniment sportiv decât înainte de începerea acestuia.

Cum pariezi live?

Fii responsabil

Pariurile live îți oferă posibilitatea să pui diverse pariuri pe mai multe rezultate, pe întreaga durată a evenimentului sportiv.

Evident, există și riscul să pierzi.  Prin urmare, dacă dorești să pui la pariuri live, înainte de eveniment, stabilește-ți o sumă maximă pe care să o joci. Nu te pierde cu firea în timpul meciului ca să poți să te concentrezi la pariuri. Este ușor să te enervezi când faci un pariu live pe o echipă și adversara înscrie cu un minut mai târziu.

Așadar, stabilește-ți o limită și simte-te bine. La urma urmei, jocurile de noroc reprezintă o formă de divertisment și pariurile live le adaugă savoare dacă o faci în mod responsabil.