Pariuri sportive: ghid pentru înțelegerea promoțiilor de la casele online

Unul dintre cele mai interesante aspecte cu privire la pariurile sportive online în 2019 este reprezentat de bonusuri și promoții, care bucură toți jucătorii. De la șansa de a face pariuri sportive gratis și fără risc, până la dublarea automată a primei depuneri, bonusurile din ziua de astăzi chiar fac jucatul la pariuri mult mai interesant, lucrativ și avantajos pentru jucători. În acest ghid vom prezenta diferite variante de oferte promoționale de care poți beneficia atunci când pariezi online.

De ce oferă casele de pariuri sportive online promoții?

Bonusurile aplicate pariurilor sportive online sunt un mod de a atrage jucători către anumite website-uri de pariuri. Acestea apar sub o varietate de forme în 2019, grație nivelului competitiv dintre website-urile de pariuri online, ale căror număr este într-o foarte rapidă creștere. Promoțiile sunt pentru oricine își dorește să parieze pe sport și își dorește un mic stimulent.

Bonusurile au scopul de a menține nivelul de loialitate al utilizatorilor de pe website-uri, dar și de a atrage jucători noi în vederea loializării. Așadar, îndată ce profiți de oferta promoțională de bun venit, vei avea parte și de alte bonusuri care să-ți stârnească interesul și să-ți mărească veniturile.

Tipuri de bonusuri online

Dacă ești nou în materie de pariuri online sau nu cunoști bine promoțiile la pariuri, iată genurile de oferte cu care ai cele mai mari șanse să te întâlnești:

Dublarea sumei depuse

Este un bonus folosit pentru a-ți dubla prima depunere reală. Să spunem că te-ai înregistrat pe un website și ai depus 100 RON. Casa îți poate da până la 100 RON, deci vei avea 200 RON la dispoziție să joci. De obicei, poți colecta o singură dată acest bonus, îndată ce ai făcut prima depunere. Este posibil să fie nevoie să depui o sumă minimă ca să fii eligibil pentru bonus, dar de obicei e vorba despre o depunere destul de mică. Dar, per ansamblu, există case de pariuri online care îți adaugă în cont mai puțin decât suma depusă sau egalul acesteia. De asemenea, poți primi chiar și triplul sumei inițiale.

Bonus fără depunere

bonusuri online

Există și această formă de generozitate a caselor online de pariuri. Nu este un fenomen rar și te poți aștepta la el în momentul în care nu faci nimic altceva decât să te înregistrezi pe un website. Oferta îți va fi pusă la dispoziție îndată ce noul tău cont este confirmat. De regulă, primești un link pe mail care activează bonusul. Fiindcă nu trebuie să faci nicio depunere ca să primești acest bonus, mulți jucători îl privesc (și numesc) ca fiind unul fără risc. Cu toate acestea, valoarea acestui bonus este, de regulă, mai mică decât cea a bonusului la depunere.

Pariul gratuit

Oferirea unui pariu gratuit este una dintre cele mai comune practici ale agențiilor de pariuri. În mod normal, ca sa beneficiezi de un pariu gratuit, trebuie să fii membru nou și să fi făcut câteva depuneri. Pariul are un un prag minim și unul maxim, iar cel maxim nu este foarte mare. Te poți bucura de pariul gratis după ce ai făcut o depunere din banii proprii. Vei primi aceeași sumă pentru pariul gratis. O condiție de ținut minte este că, de obicei, poți păstra doar câștigurile generate de pariul gratis, și nu valoare mizei în sine.

Pariul fără risc propriu-zis

Este un tip specific de pariu. În acest caz trebuie să plasezi un pariu din fondurile tale. Dacă mizezi corect și câștigi, păstrezi atât miza cât și profitul. Dacă nu câștigi, suma mizată îți va fi creditată în întregime, acoperindu-ți, în esență, pierderea.

Aspecte pro și contra ale pariurilor lipsite de risc

PRO

  • Sunt pariuri pe care le faci fără să-ți folosești propriul buget;
  • Poți păstra câștigurile;
  • Nu sunt restricții legate de sporturile pe care poți paria;
  • Dacă pierzi, primeși înapoi suma mizată;

 

CONTRA

  • În mod normal, mai întâi trebuie să pariezi din banii tău pentru a debloca un pariu gratuit;
  • Ai putea fi nevoit să renunți la câștiguri dacă nu îndeplinești condițiile de rulare pentru acest tip de pariu;
  • Pariul poate fi guvernat de o clauză a „cotelor minimale”;
  • Deseori, când câștigi, păstrezi doar profitul.

 

Sperăm că ți-a fost de folos acest material despre pariuri sportive online. Este o lume captivantă, distractivă, de care este foarte greu să te plictisești. Sporturi se vor practica mereu, și diversitatea este cheia. E greu te saturi de distracție când ai prins gustul pariurilor sportive. Succes!