US Open 2019 – Actul al patrulea: Visul American

Lumea tenisului a trecut de prima jumătate a anului, după un Wimbledon care a bucurat înteaga țară și a adus trofeul suprem la București, împreună cu zâmbetul contagios al Simonei Halep. Cu trei turnee de Grand Slam încheiate, toată atenția se îndreaptă către ultima competiție majoră organizată înainte de Turneul Campionilor: Open-ul american.

Trăiește din plin ultimul turneu de Grand Slam al anului pe www.redsevens.ro

Joacă cele mai bune cote US Open 2019 și câștigă și tu odată cu favoriții tăi!

 

Nivelul de joc? HARD

După cele două teste de pe zgură și iarbă – Rolland Garros, respectiv Wimbledon – e timpul pentru hard, o suprafața clasificată drept mediu-rapidă pentru jocul de tenis. Asta înseamnă schimburi de mingi alerte, schimbări bruște de direcție, dar și mult, mult spectacol pentru fanii tenisului.

Spre deosebire de celelalte turnee, jucătorii nu vor trebui să-și facă griji în legătură cu traictoria sau detenta mingiilor care ricoșează din iarbă sau zgură. În schimb, vor trebui să returneze adevărate proiectile care pleacă din rachete adversarilor. Pentru cei care sunt obișnuiți cu un astfel de ritm și forță, cum sunt Rafael Nadal sau Serena Williams, US Open va fi șansa unui nou trofeu în palmares. Însă cei mai tehnici dintre jucători vor trebui să găsească soluții, noi tactici adaptate la fiecare meci pentru a seta ritmul și pentru a-l forța pe adversar să greșească.

Urmărește primele tururi ale US Open și vezi ce stil adoptă favoriții la titlu. Doar așa vei ști cum să pariezi la numărul de seturi sau numărul de greșeli neforțate.

Pariază pe cele mai bune cote US Open 2019 pe www.redsevens.ro

Pronosticuri (aproape) imposibile

Tenisul este tot mai imprevizibil și mai greu de anticipat, mai ales la feminin, acolo unde Naomi Osaka, una dintre favoritele publicului și a caselor de pariuri la Wimbledon, a fost eliminată în primul tur! Mai mult, să ne amintim că Serena Williams i-a pus mai puține probleme Simonei Halep în finală decât jucătoarele mai tinere și mai active pe teren din tururile anterioare. Sigur că experiența și-a spus cuvântul la finalul meciului, însă pe hard-ul american, stamina și zvâcul vor fi determinante.

De partea cealaltă, la băieți, toată lumea are o singură întrebare: cât mai poate juca Roger Federer la cel mai înalt nivel? A demonstrat deja că vârsta este doar un număr, iar elvețianul nu dă semne că și-ar dori retragerea. Dimpotrivă, vrea să își lase numele pe cele mai mari scene ale tenisului și anul acesta. Novak „Nole” Djokovic și Rafael Nadal vor fi acolo pentru a-l opri. În cazul unul parcurs ușor, Federer se poate aștepta la cel puțin o semifinală. Însă concentrarea lui Djokovic și forța lui Nadal s-ar putea să fie prea mult pentru multiplul campion.

Nu sunt de ignorat nici gazda John Isner sau argentinianul Juan Martin del Potro care ne-au obișnuit deja cu performanțe mari pe suprafața hard de peste ocean. În aceeași notă, nici Kei Nishikori sau Dominic Thiem nu trebuie trecuți cu vederea, pentru că anul trecut au reușit performanțe notabile, niponul fiind eliminat doar în semifinale de cel ce avea să fie campionul US Open, Novaj Djokovic.

Așadar, pe ruta WTA lucrurile sunt puțin mai greu de anticipat și este imposibil să ne decidem asupra unei singure favorite. În circuitul ATP ne lăsăm impresionați din nou de triunghiul Nadal-Federer-Djokovic și cel mai probabil finala îl va avea în prim-plan pe cel puțin unul dintre ei.

Este greu de făcut predicții în privința câștigătorului US Open 2019 însă inspirația și norocul fac și ele parte din frumosul sport.

 

Pariază pe favoritul sau favorita ta de la US Open 2019 pe www.redsevens.ro și ai o super cotă PLUS un bonus de 100% la depunere de până la 500 de lei.